World Cup Disney Paris 30 september - 2 oktober

Tidigare på sommarn var det lite diskussion om vi skulle spela denna tävlingen överhuvudtaget, plasterna fylldes på snabbare än vanligt och när man måste betala en hel del själv, är det ibland svårt att veta om ekonomin går ihop. Men vi lyckades skramla och anmälde oss. Men såhär i efterhand kanske vi skulle stannat hemma...

Anländer till Paris på torsdagen, någonstans mitt på dagen, kliver av planet och värmen kommer som en vägg i ansiktet! Helt sjukt, ok att jag visste att det kanske skulle vara varmt (de var det förra året), men inte så varmt :)
De andra åren jag varit med till Disney har vi bott på Kyriad, lite kul att de till i år gått ut med att de inte ville ha några pb-spelare boendes hos dem.... wonder why, haha :)

I år bodde vi en bit från siten, men det gick att gå (dock kändes det som världens längsta raksträcka, när man drar på en pb-väska). Pool fanns på hotellet också, de gillas skarpt. Kul att nästan alla bodde på samma hotell.

Grabbarna från Sugardaddys ville gärna vara med på bild :)

Efter ombyte till shorts, var det bara att bege sig till siten igen för att gå banan. Vi var bara fem spelare och vi visste att det skulle bli jobbigt i värmen, men taggade till max ändå!


Fredag:
Vi hade inte första matchen förrens sent på eftermiddagen, skönt att inte behöva stressa upp på morgon. Men å andra sidan var det inte speciellt svalt i luften när vi spelade.
Spelade första matchen mot London Defiance som vi förlorade med 4-1. Men mitt i matchen springer Linn mot snaken och när hon slänger sig får hon på något sätt pickan helt fel och hon stukar handen riktigt ordentligt. Vi spelar iaf klart matchen och inser senare att Linn inte kommer kunna spela något mera på hela helgen.
Andra matchen mot Metralhas Porto, förlorade vi med 4-2. Vi var ändå rätt nöjda med att lyckats knipa två poäng med endast fyra spelare.
Lördag:
Spelar mot Avignon Old Company och förlorar med 4-0. Det resultatet kändes nästan som det var väntat, vi var inte alls så taggade som vi borde bara av förklarliga skäl.

Sugaraddys förlorade två och vann en i gruppen. Gick inte vidare. Men de satte iaf käppar i hjulet för Birmingham Disruption när de slog dem för det innebar att de inte gick upp en div.
Solid klarade sig ända till kvartsfinalen där de förlorade mot Comin At Ya.
I div 1 spelade Sabotage och kom på en 4e plats.
FLC åkte ut i 16-delen. Den matchen var inte kul att se och den borde definitivt inte ha spelats så sent på kvällen, då det var mörkt och knappt belysning + konstiga domslut.
AHC vann sin grupp men åkte ut efter första slutspelsmatchen.
BPM förlorade alla sina matcher i gruppen.



Men allt som allt var det iaf en väldigt kul helg :)

//M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0